Tuesday, June 14, 2011

Két világverseny után jöhet a harmadik?

 Mészáráros Vivienen biztosan nem múlik, a Szépségkirálynő idei versenyzője most is egy koronáért jött, akárcsak a többi lány, de ő nem először, hanem harmadjára képviselné hazánkat nemzetközi versenyen. 

-Szia Vivien! Te már rutinos szépségversenyzőnek számítasz! Mikor csöppentél bele ebbe a világba? Mi vonz benne?
Az első versenyemen 12 éves koromban indultam, amivel kvalifikáltam magam a Miss "little" World című versenyre, melyet Törökországban rendeztek meg. Ezt a versenyt ugyanúgy kell elképzelni mint az igazi, nagy Miss World versenyt. Talent showal, angol nyelvű bemutatkozóval, és 1 hetes felkészítőtáborral. Imádok a színpadon lenni, olyankor megszűnik számomra minden.
-Eddig hány és milyen versenyeken indultál?
Számos szépség-és modellversenyen indultam. Nem tudok pontos számot mondani, de a versenyek száma 8-10 körül mozoghat. Ebből is látszik, hogy mennyire élvezem :):) 
-Melyik eredményedre vagy a legbüszkébb?
Mint említettem a Miss Little World nevű verseny, valamint a Miss Model of the World melyet Kínában rendeztek meg. Mindkét alkalommal díjazott lettem(Miss Model of the World különdíjas-legígéretesebb modell,Miss "little" World első udvarhölgy, szerk.) , ezért nagyon büszke vagyok.
-Te már tapasztalt vagy, mennyiben más a nemzetközi mezőny, mint a hazai, nehezebb a világ minden tájáról érkező szépség között helyt állni?
Úgy gondolom hogy a világversenyek jelentik csak az igazi kihívást. Hiszen én is, és minden valaha, vagy a jövőben odakerülő lány a saját országa nevében áll a színpadon. Magyarországot népszerűsíteni, és semmi más célja nincs, csak hogy bizonyítson. Rengeteg gyönyörű lány jelenik meg ilyenkor a világ minden pontjáról. Szinte ránézésre meglehet mondani ki hova való, és minden lányban megvan az a plusz amiért a zsűri dönthet úgy, hogy egy koronával tünteti ki.
-A nemzetközi versenyen szerzett tapasztalatod szerinted mennyiben segít majd téged a Szépségkirálynőn, illetve ha te nyernél idén egy koronát, könnyebb lenne képviselni hazánkat egy igazi nagy világversenyen?
A Szépségkirálynő című versenyen annyiban jelent előny, hogy rutinosnak számítok. Tudom mik azok a hibák amiket tilos elkövetni, és mik azok az alapszabályok, amiket igenis be kell tartani. Mindenféleképpen könnyebb lenne számomra egy külföldi versenyen helytállni, hiszen ha elnyerném valamely nemes cím egyikét, ez lenne a harmadik alkalom, hogy hazámat képviselném külföldön. Rutinosnak számitok, és nem utolsó sorban rendelkezem olyan fokú nyelvtudással, amely elegendő magabiztosságot ad a verseny alatt.

No comments:

Post a Comment