Thursday, April 28, 2011

Üdvözöllek!/Welcome!

Kedves Látogatok!/Dear Visitors!

Azért hoztam létre ezt a blogot, hogy megismertessem és megszeretessem a szépségversenyek világát a magyarokkal. Sajnos az az általános tapasztalatom, hogy az emberek rossz véleménnyel vannak az ilyen jellegű megmérettetésekről. Pedig igenis van pozitív oldala a versenyeknek, amit ezzel a bloggal be is bizonyítok! Remélem lesznek olyanok, akiknek alakítani tudom a véleményét és megismertetni velük mindazt, amiért érdemes leülni a tv elé és megnézni a "szépség ünnepét"!

I created this blog to get the Hungarians familiar with the world of beauty pageants and make them like it. Unfortunately, generally the Hungarians have a negative opinion about this competitions. But I know they have a positive side, which I'm going to prove with this blog! I hope there will be people who change their opinion  because of my posts and I would like to show them why it is worth to sit down in front of the tv and watch the "celebration of beauty".

Köszönöm, hogy olvasod a blogomat, ígérem nem fogsz csalódni!/ Thanks for reading my blog, I promise you will not be disappointed!

Viki

No comments:

Post a Comment